Суспільство

#яЗможу_прокиньсяІбіжи: експеремент став невідꞌємною частиною життя

Знаєте, 7 днів я не протрималася, тому що не бігала ні у четвер, ні в неділю. Але приводів для смутку й розпачу немає, адже з понеділка біг став невід’ємною частиною мого життя. І це я кажу відверто і щиро. Відтепер — це моє кохання.

25519750_805712876277905_1685303572_nТому доброго ранку! І гарного понеділка! Мій кілометраж сьогоднішньої (а це вже 8-й день експерименту) пробіжки сягнув 4-х кілометрів.

І всього за 8 днім я пробігла 15 кілометрів.

Також, хочу зізнатися у коханні команді ЧЕline. Окремо — Аліні Клименко, яка підштовхнула нас до участі у цьому проекті.

Крім того, передаю привіт усім колективам, які читають наш портал: надихайтеся й не бійтеся експериментувати і мотивувати колег на позитивні зміни.

У своїх попередніх блогах я уже розповідала про плюси від бігу, які я відчула на собі. А також ловлю себе на думці, що ця ранкова активність спонукає ще більше любити світ, який нас оточує. Тому що, бігаючи, ти надихаєшся, набираєшся енергії і, звичайно ж, випліскуєш негатив, який накопичується у буденності.

Тому всім жайворонкам я кажу «до зустрічі на вулицях Чернігова і не тільки :).

Крім того, я вже шукаю список марафонів і серйозно підходжу до підготовки. Зокрема, вже пишу листа Діду Морозу і замовляю у нього різні спортивні дрібнички.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

2 коментарів

Back to top button