Культура (Вiдео)

Generation P з Ксенією Строкіною – Як перетворитися на гламурну принцесу 21 сторіччя?

Дівчата такі різні – білявки та брюнетки,у кедах і на підборах, спортивні й елегантні. Але є одна спільна риса – кожна із нас жадає бути накрасивішою.

Ідеал сучасної краси містить перелік термінів – «батокс», «пілінг», «фітнес», «глазур», «шопінг» і так до нескінченності. Утім, Generation P не теревенить, а випробовує на собі. Тож сьогодні у програмі я спробую перетворитися на традиційну принцесу ХХІ століття.

Цей жартівливий кліп трохи підняв завісу жіночих секретів у гонитві за гарним виглядом. Адже після ротації цього відео багато представників сильної половини людства нарешті зрозуміли, скільки зусиль докладають дівчата, щоб їм сподобатися. Ну і чому запізнюються на побачення.

Сучасна індустрія краси пропонує нескінченний перелік послуг із догляду за собою. Щоправда, їх слід повторювати з певною періодичністю. Утім, у цьому випадку жодне побачення не застане зненацька. Просто краса потребує постійного і ретельного догляду за собою.

Як казала славнозвісна Коко Шанель:

«У 20 років у жінки обличчя, яке їй дала природа; у 30 – яке виліпило життя; а в 50 – якого вона заслуговує». Утім, до 50-ти ще далеко, а от у «ліпку» життя можна внести деякі корективи. Тим паче, що кожен поважаний салон краси вам у цьому з великим задоволенням допоможе, адже кількість методик із корегування рис обличчя нині немає меж.

 — Тань, привіт! Я вирішила стати ще гарнішою, і почати вирішила з обличчя. Як косметолог що ти можеш мені порадити?

-Щоб пом’якшити нижню третину обличчя, тобі треба змінити губи и підборіддя.

-Ну, підборіддя та губи поки що змінювати не готова, але губи можна підкорегувати»

Накачування губ гіалуроновою кислотою – дуже популярна тема серед гламурних дівчаток. Косметологи – як майстри з фотошопу реальності – змінять форму і об’єм губ, позбавлять зморшок, омолодять шкіру. А якщо вам ще й «пощастило» з асиметрією, як і мені, то вам точно до косметичного салону! Засіб підберуть, метод знайдуть, губи покращать і навіть натуральність залишать.

  — Зараз ми наносимо анестезуючий крем, заклеюємо губи плівкою, тож говорити ти не зможеш. Тому якщо хочеш щось сказати – говори вже.

-Та ні, все зрозуміло. Наступні мої слова будуть сказані гарними губами».

Нарешті комусь вдалося змусити мене замовчати! Перший раунд бою за красу розпочато!

Як же боляче! І наразі я радше віддаляюсь від омріяного образу красуні.

-Краса справді потребує жертв. Особисто мені було боляче. Сподіваюсь, що наступне мої перевтілення.

Новими губами треба ще навчитися балакати… Яка ганьба… Тож це однозначно поразка, бо сучасним принцесам не притаманні такі страждання під час цієї процедури. 1:0 – на користь індустрії краси. Вирушаємо далі!

«ІНДУСТРІЯ КРАСИ — GENERATION P»

У кожної жінки одна проблема – повна шафа одягу, а одягти нічого. Утім, справжні красуні знаються і на брендах, і на базовому гардеробі. А мені в цьому розібратися допоможе територія фешн «Кледер».

Розмаїття кольорів і стильних луків. Сорочки, сукні, прикраси. Очі розбігаються. Зорієнтуватися в просторі стилю новачку непросто. Сучасні кралі збираються на будь-яку зустріч годинами, адже мають за мету справити враження на всіх без винятку.

Цікаво, чи вдасться це в Generation P!

— Що одягають сучасні дівчата, коли збираються на побачення?

 — Нумо гляньмо, що я можу тобі запропонувати, і виберемо те, що тобі підійде й прикрасить.

 

У тренді зараз кружево, яке ще кілька місяців не покине фешн-подіуми. Тож доволі непоганий варіант як для традиційної і стильної класики. А от зухвалий колір підібраного взуття мене трохи бентежить. Утім, це тільки початок.

Оскільки наш експерт із шопінгу знається на трендах цього сезону, примірочна з надзвичайною швидкістю наповнилася різноманітними фешн-луками.

Я думаю, нам варто почати примірку та подивитись, що з цього буде.

Отже, випробування стилем! ДРУГИЙ РАУНД нашого бою!

-Особисто мені подобається – що скажеш?

-Мені подобається якість тканини — дуже легка і дуже літня, мені подобається цей колір, він тобі личить, але мене трошки бентежить довжина. Взагалі при правильній примірці завжди треба бути у взутті – немає значення, на підборах чи в балетках, — ти повинна бути завжди у взутті. Правильна довжина сукні до підлоги повинна бути 2-3 см від підлоги. Я думаю, це не найідеальніший варіант для нас, спробуймо щось ще.

Добре, що хоч довгі ноги в тренді – підкорочувати не доведеться.

-Я вважаю, це непоганий варіант сукні, але ми щонайменше не вгадали з розміром. Хотілося б, щоб воно було міді і щоб спускалося на плечі — тоді було б ще сексуальнішим.

Ризикуємо програти знову…Це несправедливо!

-Ксюш, це ще одна дизайнерська річ, представлена в нашому магазині. Від молодої української дизайнерки Олени Алькаме.

-Це ідеальний варіант – для вечора це просто шикарно.

Є така жіноча прикмета: якщо гроші, відкладені на чорний день, витратити на нові туфлі, то, швидше за все, чорний день так і не настане. І це, безперечно, добра новина. Переміряла все, що могла, і за кілька годин трапилось диво.

Олена, спеціаліст з шопінгу фешн-простору «КЛЕДЕР»

-Ксюш, я думаю, з поставленим завданням ми впорались і підібрали тобі ідеальний образ, який тебе прикрашає й дежу тобі личить — я бажаю тобі гарного вечора!

Рахунок зрівняно! 1:1 у другому раунді!

Не одяг прикрашає людину, а навпаки. Саме тому мейк-ап і волосся, хоч і останні, проте головні штрихи образу сучасної кралі. Тож вирушаємо до салону-перукарні. А тут на мене вже чекають. Наталія – професійний стиліст-візажист, тож можна довіритися і негайно починати.

-Є 4 типи шкіри, навіть три основні, бо чутлива шкіра може бути і у комбінованої, і у жирної, і в нормальної, просто чутливість може бути від продукту, від зміни клімату, на це впливає багато різних умов.

І кожна красуня знає свій тип шкіри і стежить за ним, відповідно до рекомендацій професіоналів. Чесно кажучи, в моєму випадку якось не доводилось поміркувати, який тип шкіри в мене. Отже, навмання продовжуємо.

-Спершу ми наносимо основу на обличчя — праймер, потім тональний крем, якщо обличчя не потребує якихось виправлень, то можна користуватись лише праймером.

Для тих, хто не в курсі, «праймер» – це не торгівельна марка, а найменування самого засобу, доволі універсального. Адже його можна використовувати і як основу під макіяж, і як тональний крем, і як засіб для маскування мішків під очима – останнє точно для мене. Треба буде купити.

-Що роблю я зараз? Я наношу коректор, він нам потрібен для того, щоб приховати якісь проблемні ділянки шкіри.

Я, звісно, теж хочу приховати недоліки обличчя, утім, минуло вже майже 15 хвилин, а до ідеалу ще як до неба.

 — Що кожен день так треба? Ну ось одна скляночка, друга, третя…

— Так, я вас розумію. Це займає насправді доволі багато часу. Адже на звичайний, але правильний макіяж, ви витратите хвилин сорок.

Сорок хвилин? На мейк-ап? Кожен день?! Звідки ж така розкіш?  Напевно, справжні принцеси не працюють. Тоді ж звідки гроші на косметичні засоби?

-Ця вся продукція коштує не копійки. Наскільки це доцільно і потрібно?

Є час поміркувати, чи потрібно це особисто мені.

Адже попереду ще мінімум пів-години мейк-апу. Останній раунд!

Слот РАУНД III

-У Genaration P випробування красою завершено. Маю надію, що я дійсно схожа на справжню красуню ХХІ сторіччя і мій образ завершено, От тепер точно завершено.

Ще статті по темі

Back to top button