Культура (Вiдео)

Голлівудських акторів «переграли» тіні театру «FireFlies» (Відео)

Голлівудські зірки запалюють на сцені міського палацу культури.

У рамках Всеукраїнського туру театр тіней “FireFlies” презентує нове шоу “Shadow Hollywood”.

— Назва шоу відображає його зміст. Насправді це шоу готували з нашим другом продюсером Lord of the sound, але, вирішили зробити як два окремі проекти. У принципі отак і з’явилася ідея, — Людмила Киселиця, директор театру тіней.

Театр тіней FireFlies завжди збирає аншлаги. Тож і вечір “Голлівуда” не став винятком. Нове шоу дивувало оригінальним відтворенням сюжетів відомих кінострічок, у яких і декорації, і головні герої – це загадкові силуети тіней. Утім, не обійшлося без нововведень. Особливою несподіванкою і приємним сюрпризом став виступ відомої чернігівської співачки — Олени Михайлівої.

— Це був у мене сьогодні перший досвід з акторами. Я шокована тим, що вони роблять. Це дуже велика праця! Це дуже велика праця! Мати такий талант, щоб усе це придумати, це дуже класно. Тож, я сподіваюсь, мене ще запрошуватимуть. Я от це вам кажу. Так! — Олена Михайліва, лауреат Всеукраїнських та міжнародних вокальних конкурсів.

Чернігівський театр тіней наразі веде активну гастрольну та концертну діяльність. Утім, як відомо, удома і стіни допомагають. А отже, чернігівці відчули особливу віддачу акторів.

— Враження дуже і дуже хвилюючі. І дуже сподобалось.

— Дуже всім задоволені, все на одному диханні. Супер! Актори – великі молодці.

— Враження дуже приємні. Дуже радий, що в Чернігові є такі таланти. Я давно знаю цей театр. Зважаючи на те, що повний зал глядачів, то подобається театр не тільки чернігівцям, а й жителям України і за її межами, —  Андрій Дериземля.

Побажаємо FireFlies вдалого продовження всеукраїнського туру, і нехай кожне місто зустріне їх так тепло, як рідний Чернігів.

Театр тіней FireFlies спеціально для ЧЕline TV.

Ще статті по темі

Back to top button