Культура (Вiдео)

Столичний Inditronics підірвав чернігівський молодняк (Відео)

Indytronics – київська англомовна команда представляє незалежну українську сцену. Грає в стилі інді-рок і психоделічний рок. У них два альбоми – «Scintilla Wave» (2015), «Vision» (2013) і кілька синглів.

Унікальність Indytronics в тому, що гурт увійшов до шорт-листа підсумків 2015 року в номінації «Андеграунд року» за версією КультпростірЮЄЙ, ТОП-50 альбомів і ТОП-50 кліпів 2015 за версією Натхненний, до ТОП-10 найкращих альбомів за версією порталу про сучасну культуру «ШО», до переможців Битви студентів 2016 і володарів почесного звання «Рок-альбом року» за версією AKADEMIA музичних нагород (Лос-Анджелес, Каліфорнія). І все це лише за кілька років.

Та якщо без жартів, хлопці справжні сміливці адже втілили у життя денсове трохи готичного інді-саунду. І саме цим доводять, що готові до окупації музичних горизонтві за межами України. Британський музичний портал Emerging Indie Bands високо оцінив музику українців включивши Indytronics до 30-ки кращих нових гуртів зі всього світу.

Чепнігівський концерт поставив крапку у літньому турне гурту «Літо Tour`16». Тепер хлопці перепочинуть та готуватимуться до українського Вудстоку. Ну, а два тижні драйву, цікавих знайомств та обкатки нової програми  підуть  Indytronics лише на користь.

Ще статті по темі

Back to top button