Культура (Вiдео)

«Відлуння» відгриміло у Чернігові: американська та грузинська вистави зібрали найбільше глядачів (Відео)

Закінчився 18-й Міжнародний фестиваль моновистав «Чернігівське відлуння».

Однак, присмак цього моно-шоу, яке тривало чотири дні, залишиться з чернігівськими та зарубіжними поціновувачами ще надовго.

Сповідь актора перед глядачем — саме така атмосфера панувала у залі під час усіх шести вистав. Американські, грузинські, швецькі та українські митці відпрацювали на повну, переживши разом зі своїм героєм його життєву історію. Інакше, за словами автора американської вистави «Кабаре» Бремнера Даті глядач не повірить.

 «Могильщик» Отара Чікобави став заключною моновиставою міжнародного фестивалю. Весь грузинський колорит розмови переданий у простій сюжетній лінії – історії одного актора, який мріяв зіграти Гамлета, натомість отримав роль могильщика.

«Чернігівці почули мене серцем і я намагався все для цього робити, я відчував теплоту і любов від глядачів, від цієї країни, від цього фестивалю, від цього театру, і дуже задоволений і цим туром і як прийняв глядач мене чернігівський глядач і цим фестивалем», — актор Отар Чікобава.

Але глядачам більше запам’ятався виступ українки Оксани Гребенюк і її історії пошуків жіночого щастя.

Наступне «Чернігівське відлуння» організатори обіцяють за рік.

Офіційним Інформаційним партнером 18 міжнародного фестивалю «Чернігівське Відлуння» виступив портал ЧЕline. Очікуємо нових цікавих зустрічей уже наступного року.

Ще статті по темі

Back to top button