206 округПолітика (відео)

Аграрії почали скуповувати голоси по-дорослому (Відео)

На початку передвиборчої кампанії кандидат Григорій Ткаченко здобував собі популярність, роздаючи мешканцям 206-го енергозберігаючі лампочки. Його агітатори тоді божилися, що роблять добру справу.

— Ні, ні, ніякий це не підкуп, я не вважаю, що це кримінал якийсь, я представник аграрної партії, — стверджує Ніна Малець, куратор проекту «Допомоги інвалідам» від кандидата по 206 округу Григорія Ткаченка («Аграрна партія»)

Так майже два місяці тому ЧЕлайн розказувала Ніна Малець. Тоді  вона нам навідріз відмовилася представлятися. Представниця Аграрної партії в обмін на лампочки збирала у людей персональні дані, однак цей факт вона спростовувала.

— Я питаю прізвище ім`я по-батькові, все, це для того, щоб просто спілкуватись з людьми, — розповідає Ніна Малець.

А це так ж сама Ніна Малець, тільки за тиждень до виборів. Механізм підкупу запрацював по-новому. Створюється так звана «сітка агітаторів» і Ніна Малець роздає вже не лампочки, а обіцяє гроші за правильний голос.

— Вони повинні за аграріїв проголосувати, якщо за іншого, то цю тисячу можуть не отримати. Це перший паросточок, всі зацікавлені. Наступні вибори через 2-3 місяці, думаю гроші віддадуть.

Перші паростки великої сітки вже з”явилися. Поліція при бажанні могла б зупинити цей процес на ранній стадії, однак поки жодних гучних заяв про відкриття кримінальних проваджень щодо підкупів громадськість від правоохоронців так і не почула.

ЧеЛайн звертається до поліції Чернігівщини, зокрема пана Альохіна, дати правову оцінку ситуації. І розпочати відповідне кримінальне провадження.

Повне оперативне відео тут.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Видимо аграрию лампочек мало стало , народ не сильно ведеться на такой подкуп, решили теперь баблом штормить чернигов, прогодали папики с лампочками, теперь на наших улицах появилась новая свеженькая суперх махинационная схема подкупа от Агрария

  2. Ну ничего себе! Приведи друга — получи 500 грн в подарок, так что-ли получается? А соловьем заливались, что паспортные данные просто так собирают… конечно! Все они одинаковые — рассчитывают победить только с помощью обмана и подкупа! и аграрии не исключение оказались (((((( такие же лживые лицемеры

Back to top button