Політика (відео)

Бистров – про барельєфи, вибори і «Золотий берег» (Відео)

Секретар Чернігівської міської ради Віктор Бистров спеціально для ЧЕline розповів про декомунізовані барельєфи, чергову вирубку дерев на пляжі «Золотий берег» та охарактеризував перебіг виборчої кампанії по 206-му округу.

Про вирубку під парковку дерев на пляжі «Золотий берег»

-Упорядкування місць відпочинку – це справа гарна, але погано те, що все робиться без проекту. Будь-які роботи повинні бути узгоджені з відповідними службами, екологами та громадськістю. І лише після обговорення треба робити. Але цього немає. Більшість робіт, що ведуться на «Золотому березі», незаконні. Чергова вирубка – те саме. Вирубка незаконна здійснюється міською радою. Це сумно. Це погана практика.

Про барельєфи з Болдиних гір

-Я не голосував за демонтаж цих витворів мистецтва, але рішення прийняте. Не запропонували, що на їх місці буде. Все робиться навпаки. Демонтовані барельєфи зберігатимуться на спецкомбінаті – це наше кладовище. Обговорюватимуть із громадськістю те, що на місці барельєфів встановити. Поспіхом усе зроблене. Але декомунізація так по всій країні проводиться.

Про вибори

-Вибори відбулися. «Наш Край» принципово вирішив не брати участі в цій брудній кампанії. Ми провели нейтральну кампанію і донесли до людей меседж, що не треба продавати голос. Демократичним кандидатам треба було об’єднуватися. А так вони просто розтягнути голоси. Вибори по 7 округах показали, що люди прагнуть реального оновлення влади. По луганському округу від «Нашого Краю» пройшов кандидат. Від «Укропу» і «Батьківщини» попроходили. Щодо Микитася, то він нічого не обіцяв, звісно, щось робити буде для Чернігівщини, але конкретики немає.

Ще статті по темі

2 коментарів

  1. Короче говоря нашали микитась с АТршкой, нашалили и шалить будут, и вірубать , и строить и воровать , короче полній фарш бівших регионалов

  2. Микитась будет достойным приемников Атрошенку. Они одного поля ягоды. В Киеве они подделывали документы, чтобы незаконно застроить берег Днепра. В Чернигове Атрошенко творит то же беззаконье — не посоветовавшись ни с экологами, ни с людьми он рубает деревья, чтобы построить платную стоянку… А Микитасик только рад будет со своего нового поста помогать Владу косит бабло за счет простых людей!

Back to top button