Політика (відео)

«Мати єдиного податку» Олександра Кужель приїхала мітингувати до Чернігова (Відео)

«Я можу зараз сказати як мама єдиного податку» — Олександра Кужель пишається себе так називати. У Чернігів вона приїхала на допомогу своєму однопартійцю, що балотується у 206 окрузі. На прес-конференції вона одразу заявила, що провладна команда хоче протягнути своїх кандидатів в усіх 7 округах, де відбуваються дочасні вибори.

— Найстрашніше, якщо 7 голосів візьме провладна команда. Ви повинні зрозуміти з чим залишитеся, — говорить Олександра Кужель, народний депутат України.

На зустрічі з підприємцями люди поскаржилися народному депутату на корупцію і великі податки.

— Думаєте в інших країнах по-іншому ? Тільки у нас хабарі беруть ? Там теж хочуть, але бояться. Є поняття непрямих методів контролю. І вводити їх треба не по бізнесу, а по державним чиновникам, — запевняє Олександра Кужель.

Головною ж метою візиту пані Кужель стане мітинг під стінами міської ради. Місцевих депутатів хочуть змусити прийняти звернення до керівництва країни щодо зменшення тарифів. «Батьківщина» вочевидь використає це для піару свого кандидата.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Не знаю, как везде, но у нас точно прет кандидат провладный((( Микитася в город привел Атрошенко буквально за ручку, а финансирование идет не только из личных оффшоров Микитася, но и от его приблатненный столичных друзей… Сначала Янукович, теперь Порошенко — достойную замену себе выбрал Атрошенко(((

Back to top button