Політика (відео)

Мер-грубіян: Атрошенко шукає дебіла для покарання (Відео)

Управління економічного розвитку прозвітувало про розвиток підприємництва в місті. Семінари, бізнес-фести, каталоги, опитування, соціальна реклама і не тільки. Багато порівнювали з Євросоюзом. Згадали й про труднощі.

«Припиняють свою діяльність підприємці, які були зайняті у сфері торгівлі на ринках міста. Це пов’язано з низькою купівельною спроможністю та скороченням шопінг-туризму з Білорусі», — Людмила Максименко, начальник управління економічного розвитку Чернігівської міської ради.

У темі підприємництва мер згадав акцію «Купуй рідне». Підштовхнули його до цього продукти святкового столу у власній родині.

«Сир твердий, виробництво Львів. Ковбаса, недорога ковбаса. Також виробництво Львів. Я запитую «Тату, чому не своє?». А він каже: «Не знайшов», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Розказуючи про рідних підприємців, мер зробив заяву про якість молочних продуктів, які поставляють ці підприємці.

«Є таке небезпідставне побоювання щодо якості молочних продуктів, якими годують у дитячих садочках і в школах. Продукція разово здається на сертифікацію нормальна, а далі під ці сертифікати здається продукція, що є імітацією молочних продуктів», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Так, поставником молочної продукції в школи є Куликівський молокозавод. Розібравшись із підприємцями, мер перейшов до аналізу преси.

«Цей дебіл поніс відповідальність за це чи ні? Ну, не може такого бути. «Ваша дочка – повія», – і воно кричить цілими днями», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Так Атрошенко згадав про журналістські помилки. Оригінальний спосіб їх виправлення. Градоначальник і чиновники мерії чомусь відмовляються від простішого й ефективнішого варіанту: звернення до ЗМІ з конкретним зауваженням і – в разі його обґрунтованості – отримання вибачень і спростування інформації.

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Ще статті по темі

Один коментар

  1. лексикон атрошки Проффэсорский….

Back to top button