Політика (відео)

На Чернігівщині з’явився конкурент Сорочинського ярмарку (Відео)

У Мені з розмахом провели продовольчий ярмарок, що дав можливість гостям і жителям міста за низькими цінами купити якісну продукцію від місцевих виробників. Його організатором виступив голова Менської районної ради Олександр Мисник.

—  Такі ярмарки проводять у Києві та Київській області. Ми хочемо започаткувати його в Мені. На сьогодні він перший. Якщо піде, то будемо проводити два рази на рік – перед Великоднем і перед Покровою, – Олександр Мисник, голова Менської районної ради.

Підтримати ініціативу Олександра Мисника взявся і народний депутат України Валерій Давиденко. Адже такі заходи не просто створюють гарний святковий настрій, а й допомагають місцевому виробнику презентувати свою продукцію без додаткових націнок.

— Сьогодні Олександр Петрович зробив що? Він скоротив логістично-збутовий ланцюжок. Сьогодні на ярмарку торгують виробники. Ми пропагуємо тут наше українське, – Валерій Давиденко, народний депутат України.

Атмосферу гарного настрою жителям і гостям Мени створювали творчі колективи з Чернігова, сіл району і самого райцентру.

Спеціально підтримати Олександра Мисника, який балотується на голову об’єднаної територіальної громади, приїхав народний депутат України від партії «Наш край» Сергій Шахов. У Верховній Раді він представляє громаду Луганщини, тому акцентував, що найголовніше сьогодні – мир і реальні справи, а не популістські гасла.

— Нам потрібно будувати нашу країну. Потрібно будувати мир у нашій країні. Він потрібен нашим дітям, – Сергій Шахов, народний депутат України ПП «Наш край».

Місто з радістю приймало свято. Майже біля кожного намету виробників стояли черги охочих придбати продукцію, вирощену на Менській землі, адже вартість була в рази меншою порівняно з цінами в магазинах.

—  Щоб вони були завжди. Хай Бог береже нас, урозумить і направить на гарні справи. Слава Україні!  

—  Наприклад, хоч би для того, щоб збити ціни. Тому що в нас Мена дуже дорога.

—  Хороше свято. І щоб завжди воно було. 

Добре, коли на місцях є ініціативні керівники, робота яких дає можливість громаді на реальних справах відчувати підтримку та розуміння місцевої влади.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button