206 округПолітика (відео)

«Наш край» готує борців із підкупом виборців (Відео)

Відсутність здорової конкуренції, масовий та відкритий підкуп виборців, застосування нечесних технологій піару – усе це ознаки довиборів по 206-му округу на Чернігівщині– так вважає партія «Наш край». Саме тому, і відмовляється брати участь у брудних  політичних іграх.

 «Ми розмірковували, думали і вирішили у цій брудній справі не приймати участь.», — Олександр Соколов.

І хоч «Наш край» не став висувати  свого кандидата по 206-му округу, політична сила вирішила,  як завжди, стояти на сторожі суспільних інтересів – цього разу «Наш край» розпочав жорстокий моніторинг передвиборчої кампанії.  На підготовку борців за права чернігівців кинули найкращі сили. Тож днями стартував навчальний проект «Чесні вибори на 206-му окрузі» для активістів «Нашого краю». Серія тренінгів стратувала на Ріпкинщині.

 «Ми вдячні керівникам проекту за те, що дають змогу отримати інформацію. Необхідна ця підтримка, ми маємо знати, що вчиняти, коли є якісь неправомірні дії з боку кандидатів у депутати чи їхньої команди», — активіст ПП «Наш Край» Людмила Давиденко.

«Політична партія «Наш Край» свого кандидата на 206-му округу не має, але ми беремо участь у виборах, ми ведемо розмову з людьми, говоримо про те, щоб усі без винятку брали участь у виборах, щоб пішли на дільниці, чесно та прозоро проголосували. Сьогодні наших активістів ми націлили на те, що не тільки громадськість, а й «Наш Край» бере участь у тому, щоб вибори були чесними, щоб не було підкупу, щоб не роздавалася гречка, щоб йшла боротьба словом», — голова фракції ПП «Наш Край» у Ріпкинській райраді Петро Головач.

Про те, як захистити виборця від маніпуляцій з боку кандидатів активістам «Нашого краю розповідали і в Чернігові.  Кілька годин тренери проекту, а це провідні юристи області та політичні експерти, вчили партійців, як правильно виявляти факти підкупу виборців і незаконної агітації в окрузі.

 «Ми розуміємо, що ці вибори мають пройти чесно», — депутат Новозаводської у м. Чернігові райради від ПП «Наш Край» Олександр Стришний.

«Треба щоб люди проголосували чесно….я буду працювати для цього», — активіст ПП «Наш край» Наталія Клименко.

«Головна місія ПП «Наш край», — керівник проекту «Чесні вибори на 206-му окрузі від ПП «Наш Край» Сергій Гривко.

За словами керівника проекту Сергія Гривка, до кінця виборів активісти політичної сили «Наш Край» мусять не лише вести жорсткий контроль перебігу виборчого процесу, а й пропагувати чесні вибори. Після завершення тренінгового тижня, юристи та політичні експерти проекту «Чесні вибори на 206-му окрузі» оголосять перші  результати моніторингу округу щодо підкупів виборців.

На правах реклами.

Ще статті по темі

3 коментарів

  1. Гривко может не напрягаться. Я сам могу сказать, что покажут результаты первого мониторинга — подкуп в таком масштабе, что нашему округу еще и не снилось! А как по-другом может рассчитывать победить к примеру один небезызвестный столичный кандидат Максим Микитась? Он абсолютно чужой для нас, а значит люди буду голосовать за него только из-за денег, которых у столичного конечно хватает …

  2. Подкуп это ужасная штука , в прошлом году таким методом победил золотой батон , а в это по такой же схеме валит микитасик, с таким уж точно надо бороться а то опять будем огребать изза того кто выбереться сам )

    1. шутки шутками, а ведь так и случилось! На прошлых выборах Атрошенко по 300 раздавал, да и админ.ресурсом тоже был обеспечен…. Получается, повторяется история(((((( + Атрошенко сейчас так Микитася поддерживает, сам за него агитирует! Ну куда это годится? Где блин демократия? Не выборы, а цирк устроили с этими домовиками и дешевыми лозунгами((((((

Back to top button