Політика (відео)

Новий склад ЦВК не вплине на виборчий процес, — ОПОРА (Відео)

Координатор виборчих програм громадської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська розповіла, що зміна складу ЦВК не вплине на виборчий процес.

«Якщо зміна ЦВК відбудеться наступного тижня, то впливу на виборчу кампанію це не матиме, бо всі особи, представлені в цьому списку, мають досвід роботи у виборах, або юриспруденції, або адвокатурі, або викладанні на юридичних факультетах, або ж безпосередньо у виборчих кампаніях. Проте, якщо вони візьмуться до виконання своїх повноважень ближче до дня голосування, це ж все-таки матиме певний дезорганізаційний характер, якого хотілося б уникнути. І цей характер може призвести до негативних наслідків щодо підбиття результатів виборів. Хочу поширити таку інформацію».

Нагадаємо, 7 червня в парламенті зареєстрували президентську постанову про призначення нового складу ЦВК.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. По-моему состав ЦИК вообще не имеет большого значения. Главное — это кандидаты и то, что они планирую сделать. Очевидно, что Микитась не остановится ни перед чем ради победы! Скандальный столичный застройщик уже собирает паспортные данные жителей округа, раздает прод.пакеты… Скоро наверняка пойдет денежный подкуп и запугивания! Развне не ради этого он привез в Че своих титушек?

Back to top button