Політика (відео)

«Опора» нагадала про минулорiчнi порушення виборчого законодавства у Чернiговi (Відео)

Координатор виборчих програм громадської мережі «ОПОРА» Ольга Айвазовська розповіла про проблему виборів по 205-му округу, щоб це було взяте до уваги на виборах по 206-му округу.

«Важливо врахувати ті речі, що спостерігалися рік тому, але щодо яких не було належної реакції. Хочу нагадати, що проблема 205-го округу стосувалася фінансів, які використовувалися не з виборчих фондів, здійснення передвиборчої агітації, яка мала частково ознаки непрямого, а то й прямого підкупу. Якщо порівнювати ті вибори й осінні місцеві, то в других є кілька кримінальних проваджень, що були доведені до суду в ході виборчої кампанії і щодо осіб, які брали участь в організації непрямого підкупу і прямого, є відповідні обвинувальні вироки. Це не є погроза, це просто розуміння того, що і судова гілка влади, і поліція дещо по-іншому почали реагувати на порушення у ході виборчих кампаній», — зазначила вона.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. Чую Атрошку посадят , ибо в прошлом году он больше всех раздал взяток, запугал всех и т.п.
    А в этом году по финансам и нечистоте души с ним сравниваеться микитась, два сапога пара которые уничтожат чернигов в миг

Back to top button