Політика (відео)

Заполітизована шоу-програма: у Чернігові пройшла сесія міськради (Відео)

Сесія міської ради, як і очікувалося, була політизованою через наближення дочасних виборів по 206-му округу.

Перша половина засідання міської ради більше нагадувала шоу-програму.

Головними дійовими особами були народні депутати та галасливі активісти.

Під тиском політиків і натовпу в залі були прийняті звернення до керівництва держави щодо зниження тарифів на газ і тепло, а також розслідування фактів підкупу виборців на 206-му окрузі.

Після оголошення перерви залу залишила велика група підтримки одного з кандидатів у нардепи. Пішли й деякі депутати міської ради.

Після бурхливого початку далі сесія відбувалась уже не так емоційно. Секретар міської ради від «Нашого краю» Віктор Бистров та голова фракції партії «Батьківщина» по-різному оцінили роботу сесії. Але одностайні в одному. Сесія була заполітизованою через вибори по 206-му округу.

— Усі розуміють, що це пов’язано з виборами. Чому ? Люди приходять за гроші. Гучні мітинги, гучні заяви. Потім пройшло 2-3 години у залі нікого немає. Платили по годинам.  Все це схоже на політиканство. Питання, які потребували прийняття, зокрема про пільги підприємствам, зняли з розгляду. Політики багато, а реальний справ мало, — сказав Віктор Бистров, секретар міської ради.

— Сесія не могла бути інакшою. Ми на порозі виборів. Кожна партія хотіла висловитися. Було багато народних депутатів. Я їм побажав, щоб приїздили не тільки під час виборів , а у спокійний час до нас у місто, — Іван Бакшун, голова фракції «Батьківщина».

Ще статті по темі

Back to top button