ProСпорт

«ЧЕМПІОНИ» – № 1: футбольні та волейбольні огляди, 22 мільйони для «Юності» та ексклюзив із Володимиром Чулановим (Відео)

Вітаємо всіх глядачів інтернет-порталу ЧЕline. Від сьогодні ми запускаємо на проекті щотижневу програму «Чемпіони». Чернігівські, всеукраїнські, світові новини спорту – ми говоритимемо лише про найактуальніші  події.

Кожного разу запрошуватимемо до студії відомих особистостей, яких знає та поважає спортивна громадськість нашого рідного міста. Перший гість програми «Чемпіони» – футболіст Володимир Чуланов. Розмова з ним – у другій частині випуску, а поки що новини.

СПОРТИВНІ НОВИНИ

Минулий тиждень багатий на футбольні події, збірна зіграла два поєдинки, з різним успіхом виступили місцеві «Десна» та жіноча «Легенда»

  • Огляд матчів між Туреччиною і Україною та Україною — Косово
  • Огляд поєдинку «Десна» — «Інгулець»
  • Огляд поєдинку «Легенда» — «Житлобуд-1»

Програла чернігівська команда і другий матч із харківською командою. У фіналі Кубка України «Легенда» поступилася «Житлобуду-1» з рахунком 4-1.

Волейбольний «Буревісник» поволі входить у сезон. Чернігівська команда перед стартом Суперліги попрактикувалася в Кубку країни.

  • Огляд матчу «Буревісник» — «Булава»

Продовжимо волейбольну тему. «Буревісник» зараз знаходиться в дуже скрутному фінансовому становищі. Головна волейбольна команда області наступного року може залишитися без підтримки з міського бюджету. Таку ініціативу ще влітку проявив головний фінансист міста Олександр Мельник. Гравці та тренери вже занепокоєні своїм майбутнім, спонсорів для команди знайти непросто. Ми запитали в губернатора Валерія Куліча, яким він вбачає вихід із цієї ситуації.

  • Валерій Куліч про фінансування «Буревісника»

На зустрічі журналістів із губернатором порушували низку питань щодо спортивного життя області. Ми поцікавилися, коли ж буде розпочата гучно обіцяна минулоріч реконструкція стадіону «Юність». Виявляється, у 2015 пообіцяли, за два роки по тому обіцяють розпочати роботи.

  • Валерій Куліч про реконструкцію стадіону «Юність»

Сподіваємося, що обіцяна реконструкція все ж розпочнеться наступного року, і місцевій владі більше нічого не завадить виконати свої зобов`язання перед спортивною спільнотою нашої області.

А на завершення інформаційного блоку – позитивна новина. Володар єдиної чернігівської медалі з Ріо – паралімпієць Олег Лень розповів про свій шлях до цього успіху.

  • Олег Лень про здобуття «золота» Паралімпіади.

ІНТЕРВ’Ю З ЧЕМПІОНОМ (гість студії – Володимир Чуланов.

Ще статті по темі

Back to top button