ProСпорт

Чернігівські легкоатлети чекають на поліпшення матеріально-технічної бази (Відео)

Незважаючи на холодну пору року, чернігівські легкоатлети не припиняють тренуватися і готуються до різноманітних змагань.

Більше ста юних спортсменів взяли участь у відкритому чемпіонаті з легкоатлетичного двоборства.

— Легка атлетика – літній вид спорту. Наша область єдина в Україні, яка не має легкоатлетичного манежу, то ми намагаємося проводити якісь змагання взимку для діточок, – Наталія Кривоус, заступник директора з навчально-тренувальної роботи КДЮСШ ФСТ «Україна».

Попри відсутність в області якісної матеріально-технічної бази, наші легкоатлети не занепадають духом, а навпаки тренуються ще з більшою самовіддачею та прагнуть досягти висот на всеукраїнському і міжнародному рівні.

— Я вже 2 роки професійно займаюся легкою атлетикою. Їздила на обласні змагання у Бровари, там займала перші та другі місця, завойовувала гран-прі. Ці змагання не найважливіші у моєму житті, але тим не менш – це досвід і звичайно хочеться перемогти,  – Анна Грек, легкоатлетка.

— Я сама оптиміст і бігала в таких умовах, де не було манежу в Чернігові, але показували високі результати. Я думаю, що у нас з’являться талановиті діти, а вони є. Тоді у нас будуть і чемпіони України, і учасники Олімпійських ігор, – Наталія Лагункова, старший тренер Чернігівської області з легкої атлетики.

Спортсмени та їх наставники сподіваються, що найближчим часом чиновники звернуть увагу на стан матеріально-технічної бази і допоможуть вирішити це питання.

— Хоча нібито на стадіоні Гагаріна доріжку і поклали, але ми не маємо змоги там ще займатися.  Тому хочеться, щоб хтось допоміг чим-небудь,  – Наталія Кривоус, заступник директора з навчально-тренувальної роботи КДЮСШ ФСТ «Україна».

Переможці змагань отримають грамоти, медалі та солодощі, а найкращі спортсмени поїдуть на чемпіонат області з легкої атлетики, який відбудеться в Броварах.

Ще статті по темі

Back to top button