ProСпорт

Чернігівські олімпійці зустрілися з чиновниками: спортсмени привезли сувеніри, Атрошенко нагородив «кешем» (Відео)

Розчаровані, без медалей, однак окрилені підтримкою вболівальників олімпійці підбили підсумки своїх виступів у Ріо. Чернігівщину на Олімпіаді-2016 представляли троє спортсменів: легкоатлетка Ольга Бібік, боксер Дмитро Митрофанов і стрільчиня Олена Костевич. Остання не приховує своїх емоцій, каже, що розраховувала на кращий результат.

«Я цілий рік показувала хороші результати, стала Чемпіонкою Європи, але в найвідповідальніший момент не змогла показати хороший результат. Мене вважали першим номером рейтингу, це на мене погано вплинуло, емоційно було складно», — учасниця Олімпіади-2016, Олімпійська чемпіонка Афін-2004 Олена Костевич.

Ольга Бібік показала найкращий результат серед наших земляків: в естафеті  4х100 у складі збірної України вона посіла 5-ту сходинку. Однак такий показник не задовольнив українських дівчат, адже у кваліфікації збірна показала кращий час, ніж у фіналі, який би дав змогу здобути бронзові медалі.

«Бронза наша вислизнула, бракує відновлювальних об’єктів, масажистів, кріосаун, трохи ми не встигли відновитися», — учасниця Олімпіади-2016 Ольга Бібік.

Боксер Дмитро Митрофанов провів у Ріо лише один бій. У рівному поєдинку він поступився французу. Винних у своїй поразці Дмитро не шукає. Виступ на Олімпіаді був його мрією, яку він здійснив.

«Я виклався як міг, тут не можна себе берегти, все зробив для перемоги», — учасник Олімпіади-2016Дмитро Митрофанов.

Від подорожі до Ріо Дмитро отримав незабутній спортивний і життєвий досвід.

«Я побачив, що ми в Україні живемо дуже добре, можемо вільно пересуватися, там ціни дуже високі. Ми живемо дуже добре», — учасник Олімпіади-2016 Дмитро Митрофанов.

Олімпійців нагородили грошовими сертифікатами від обласного відділення НОКу та спонсора – Чернігівського автозаводу.

«Ми хочемо подякувати за вашу титанічну працю. Спільно підготуємося до наступних Ігор», — голова Чернігівської облдержадміністрації Валерій Куліч.

Свою підтримку атлетам продемонстрував і мер Владислав Атрошенко

«Сертифікати – це добре, але ми поважаємо «кеш», сьогодні і зараз», — Чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Олімпійці звернулися до представників влади з проханням розпочати в Чернігові довгоочікуване будівництво спортивного комплексу. Чернігів – один із небагатьох в Україні обласних центрів, де немає власного Палацу спорту.

Ще статті по темі

Back to top button