ProСпорт

Чернігівський кікбоксер став Майстром спорту України (Відео)

Більше 120-ти учасників із всієї області взяли  участь у відкритому кубку міста з кікбоксингу.

Кожен спортсмен змагається у своїй віковій та ваговій категорії. Для тренерів та їх вихованців – це не просто турнір, а можливість створити боєздатну збірну, яка буде представляти Чернігівщину на Кубку України.

«Сформуємо найсильнішу команду, яка буде представляти нашу область на Кубку України. Відповідно будемо відбирати найсильніших спортсменів, вираховувати бюджет, домовлятися з федерацією та спонсорами, щоб виїхати на Кубок України», — розповів голова обласного ФСТ «Україна», Андрій Кужельний.

Потрапити у збірну області – мрія кожного спортсмена. Чемпіон України з кікбоксингу Дмитро Потатуркін впевнений у своїх силах і на власному досвіді знає як це зробити.

«Для мене важлива тільки перемога, я буду йти до неї за рахунок своєї техніки, свого настрою. Як я буду налаштовуватися, так я і виступлю», — говорить учасник змагань, Дмитро Потатуркін.

Найурочистішою подією змагань стало присвоєння Михайлу Єрку звання Майстра спорту України.

«Я не один рік чекав цього звання, і ось нарешті у 18 років присвоїли. Для мене це показник, але на цьому не збираюся зупинятися. Далі тільки – Майстер міжнародного класу», — поділився враженнями новоспечений Майстер спорту України, Михайло Єрко.

Змагання триватимуть цілий день, переможці отримають грамоти, медалі, кубки та індивідуальні нагороди. А вже незабаром збірна Чернігівської області вирушить у Харків, де відбудеться Кубок України з кікбоксингу.

Ще статті по темі

Back to top button