ProСпорт

Футбол з присмаком валідолу: «Стандарт-2» — чемпіон другої ліги 8х8 (Відео)

У Чернігові завершився сезон дворового футболу для колективів другої ліги.

На стадіоні Гагаріна в поєдинку за перше місце зійшлися дві найкращі команди за підсумками сезону – «Стандарт-2» та Академія державної пенітенціарної служби.

На початку гри команди демонстрували рівну гру, але вже у середині першого тайму «Стандарт» втілив свою перевагу у забитий м’яч. Курсанти Академії дуже швидко відновили паритет. Вони скористалися помилкою суперника і зрівняли рахунок.

Другий тайм пройшов у напруженій боротьбі. Спочатку Академія вийшла вперед , а незадовго до фінального свистка «Стандарт» врятувався і повернув інтригу.

Доля переможця визначилася у серії післяматчевих пенальті. Футбольна «фортуна» посміхнулася «Стандарту», який з рахунком 9:8 переміг суперника.

«У нас багато чого не вийшло, мали гарні моменти, могли їх реалізувати, але у підсумку все вирішилося у серії пенальті. Шанси були 50/50, або вони, або ми», — капітан команди Академії ДПС Артем Хохол.

«Дуже була важка гра, сильний суперник, але удача була на нашій стороні. Всіх вітаю!», — капітан команди «Стандарт-2» Іван Котницький.

Дворовий футбол стає дедалі популярнішим у Чернігові. Кількість команд у чемпіонаті невпинно зростає. Незабаром, організатори планують створити ще декілька нових ліг.

«У цьому році рекордна кількість учасників – 58 дорослих команд. Якщо в минулому році друга ліга грала у вигляді чемпіонату, то цьогоріч довелося ділити їх на дивізіони і вводити стадію плей-офф. З такими темпами доведеться створювати третю лігу і вікову лігу від 35-ти років», — президент чернігівської асоціації футболу 8х8 Богдан Ткаченко.

Обидві команди вже з нетерпінням чекають на новий сезон у першій лізі. «Стандарт-2» і Академія ДПС не приховують своїх амбіційних планів – якнайкраще виступити у новому для себе дивізіоні та боротися за найвищі місця.

Ще статті по темі

Back to top button