ProСпорт

Гравці «Буревісника» розповіли про свій успіх у пляжному волейболі (Відео)

Богдан Татаренко та Володимир Борисенко досягли унікального для чернігівського волейболу результату – вони стали призерами Чемпіонату України з пляжного волейболу.

На турнірі в Івано-Франківську наші хлопці з 20 команд вибороли третє місце. Татаренко та Борисенко мало не покинули турнір, програвши на старті, однак, потрапивши до групи лузерів, більше осічок не давали і пробилися до півфіналу.

Поборотися за золото хлопцям не судилося – на їхньому шляху став дует Сергія Попова та Олексія Деніна, що також є вихованцем чернігівського волейболу. У матчі за третє місце з Іллею Ковальовим і Тимофієм Полуяном наші спортсмени здобули історичні медалі і – як підсумок – звання майстрів спорту.

 «Це був перший чемпіонат, який ми відкатали від початку до кінця, востаннє я виїжджав на Чемпіонат України у 2005 році, коли був ще в 11 класі. 10 років не грав і ось вирішив спробувати. У мене свого часу були задатки, їздив на Чемпіонат Європи за своїм віком, захотів знову спробувати свої сили», — призер Чемпіонату України з пляжного волейболу Володимир Борисенко.

«З дитинства у нас було все з пляжним волейболом пов’язано, тут легше заробити майстрів спорту ніж у класичному. Я мріяв про це, навіть не міг подумати, що все-таки стану майстром. Було важко, я радий, що нам пощастило так», – призер Чемпіонату України з пляжного волейболу Богдан Титаренко.

Володимир Борисенко є капітаном клубу волейбольної Суперліги чернігівського «Буревісника», Богдан Татаренко – партнер по команді. Міжсезонням у волейболі класичному хлопці скористалися успішно, наставник «Буревісника» задоволений багатогранністю своїх підопічних.

«Щастить сильному, їм у чомусь пощастило, але в іншому це їхня заслуга. Радісно, що в пляжному волейболі хлопці набрали бали і стали майстрами спорту. Хочеться привітати їхніх перших тренерів – Віктора Жулу і Геннадія Сенюка. Також великий вклад і «Буревісника». 9 місяців на рік хлопці грають у складі команди Суперліги, і потім у пляжному волейболі реалізують те, що набрали протягом сезону»,  – головний тренер ВК «Буревісник-ШВСМ» Микола Благодатний.

Ще статті по темі

Back to top button