ProСпортСпорт

«Новорічна рукавичка»: у Чернігові пройшли останні у цьому році бої кікбоксерів (Відео)

Останні у цьому році поєдинки кікбоксерів: у Чернігові пройшов відкритий кубок області «Новорічна рукавичка». Він зібрав понад сотню спортсменів з Чернігова, Ніжина, Сновську та Новгорода-Сіверського. Бої тривали цілий день.

«Традиційно уже вдруге організатором турніру є фізкультурно-спортивне товариство «Україна». Спортсмени їдуть на турнір із задоволенням і показують дуже гарні результати», — зазначає Наталія Кривоус – представник ФСТ «Україна».

На татамі стояли як вже досвідчені кікбоксери, які мають престижні нагороди, так і спортсмени-початківці. Десятирічний Кирило Артеменко зі Сновська, який приїхав боротися за перемогу, таки вистояв складний поєдинок і порадував свого тренера черговою перемогою.

«Для мене цей бій був дуже складний, але я переміг завдяки моєму тренерові», — зізнається Кирило Артеменко.

А от невдалим у спортивній кар’єрі кінець року став для дев’ятирічного Кирила Бабича, теж зі Сновська. Принаймні, хлопець дуже розчарований своїм результатом – бронзою.

«Мені вдавалося вигравати медалі, а сьогодні от третє місце. І я дещо засмучений», — заявив Кирило Бабич.

«У будь-якому спорті це як лотерея. Сьогодні ти витягнув щасливий квиток і переміг, а завтра ні. Головне – це воля до перемоги. І головне не зупинятися на досягнутому», — зазначає Олександр Закревський – тренер-викладач Сновської ДЮСШ «Колос».

Кубок області «Новорічна рукавичка» проходить вже вдруге. В кінці року усі кікбоксери області підбивають підсумки річних наполегливих тренувань. Останні у році бої ще й відкривають шлях на всеукраїнські та міжнародні змагання.

«На наступний чемпіонат світу, який проходитиме у Мінську, готуємо спортсменів саме на таких змаганнях», — Юрій Єрмілов – заслужений тренер України, головний суддя змагань.

«Кожний спортсмен, який віддає життя спорту, він ставить перед собою якісь цілі, то я бажаю, щоб ці цілі обов’язково були досягнуті. Тренерам бажаю, щоб до них приходили талановиті успішні учні», — зазначив Андрій Дериземля – начальник Чернігівського міського управління у справах сім’ї, молоді та спорту.

Крапку у черговому спортивному році поставлено. Кубок області «Новорічна рукавичка» визначив найсильніших кікбоксерів 2016 року. Спортсменів нагородили дипломами, медалями і солодкими подарунками від спонсорів. Нагороди вручили і трьом кікбоксерам – чемпіонам світу – Сергію Шраму, Михайлу Єрку та Захару Ліхіні. Хлопці успішно представили нашу країну на чемпіонаті світу в Німеччині.

Ще статті по темі

Back to top button