ProСпорт

Олімпійський прапор замайорів над Черніговом (Відео)

Олена Костевич, Ольга Бібік та Дмитро Митрофанов – їхні імена на вустах всієї спортивної громадськості Чернігова. Три представники нашого міста представлятимуть Україну  на Олімпіаді. На честь старту Ігор у місті провели урочисту церемонію підняття олімпійського прапору.

Наталія Смаль та В`ячеслав Деркач – знають смак Олімпіади. В`ячеслав був капітаном біатлонної команди. Каже, головним суперником на таких змаганнях є хвилювання.

«Буду вболівати за наших спортсменів, побажаю їм добре, щоб все у них вийшло. Найголовніше – побороти себе, своє хвилювання. Важливо вийти і зробити свою роботу і результат буде», —  учасник чотирьох зимових Олімпійських Ігор В`ячеслав Деркач.

Дмитро Митрофанов має двох тренерів. Вадим Казанін зараз у Ріо, Андрій Корець триматиме кулаки за свого підопічного у Чернігові.

«Готовий, здоровий, акліматизацію вже пройшов там, сподіваємося все буде добре. Він хороший боксер, вольовий і характерний. Якщо упіймає кураж, то буде все добре», — тренер Дмитра Митрофанова Андрій Корець.

Першою на Олімпіаді стартує стрільчиня Олена Костевич. Вона виступатиме 9-го серпня вночі. За три дні, 12 серпня, у ринг вийде Дмитро Митрофанов. Ольга Бібік змагатиметься 19 серпня.

Ще статті по темі

Back to top button