ProСпорт

Рукопашний бій – один з наймасовіших видів єдиноборств Чернігова (Відео)

Майже 250 учасників цього разу зібрав відкритий чемпіонат області з рукопашного бою. Це говорить про велику популярність цього виду єдиноборств , кажуть організатори. Тому й не дивно, що Чернігівщина серед лідерів в Україні. Наші спортсмени багато років представлені у збірній нашої держави.

«Багато праці дітей та тренерів помноженої на талант і дає результат на змаганнях», — президент обласної федерації рукопашного бою Сергій Козир.

Після реформування спортшкіл міста рукопашний бій залишається ключовим видом спорту, попри те, що він не олімпійський. Саме рукопашники та кікбоксери приносять Чернігівщині найбільше нагород на змаганнях всеукраїнського і міжнародного рівнів.

«З 1 січня у комунальній ДЮСШ «Україна» міської ради створено відділення кікбоксингу та рукопашного бою. Це не олімпійські види, та найпопулярніші і наймасовіші»,директор комунальної ДЮСШ «Україна» чернігівської міської ради Ігор Григор’єв.

Завдання дорослих — дати можливість дітям мати гарні умови для тренувань і привчити до занять спортом, адже здорова нація – майбутнє України,  переконані організатори чемпіонату.

«В армію нікого брати. Всі хворі. А ми хочемо зробити дітей здоровими та сильними», — співорганізатор змагань Петро Пекур.

На чемпіонаті області з рукопашного бою змагалося чимало новачків. Проте деякі вже демонструють відмінні навички. На татамі вийдуть й досвідчені спортсмени, адже це перші серйозні змагання початку року. Триватиме чемпіонат два дні

Ще статті по темі

Back to top button