ProСпорт

Стадіон «Локомотив» реконструюють наступного року, а поки що на занедбаному полі забивають курйозні голи

Стадіон «Локомотив» уже багато років знаходиться в жалюгідному стані. І трав`яне покриття поля, і навколишня територія давно потребують реконструкції.

Однак там часто проводять поєдинки, зокрема й обласного масштабу. Нерідко в таких матчах трапляються курйозні ситуації, і газон вносить свої корективи у гру.

 

Ситуація може змінитися наступного року, тоді планується реконструкція стадіону.

«Локомотив» знаходиться в комунальній власності та підпорядковується ДЮСШ із футболу «Десна», за проектом реконструкції буде побудовано майданчик зі штучним покриттям. Питання покриття основного поля ще вирішується. Варіанти два – зробити його штучним або трав`яним. Також будуть побудовані трибуни, а в підтрибунному приміщенні має з`явитися хороший спортивний зал», — розповів у коментарі ЧЕline новопризначений директор ДЮСШ «Десна» Володимир Чуланов.

Має великі сподівання, що проект вдасться втілити в життя, начальник міського управління сім`ї, молоді та спорту Андрій Дериземля.

«Зараз у Чернігові немає жодного спортивного об`єкта, який би знаходився у власності міської влади. Дітлахи часто тренуються практично в підвалах. Якщо гроші на будівництво все ж таки будуть – стадіон «Локомотив» стане серйозним центром розвитку багатьох видів спорту, таких як футбол, волейбол, баскетбол тощо», — розповів Андрій Дериземля.

За його словами, міська рада вже виділила 300 тисяч гривень на управління капітального будівництва для створення проектної документації. Наразі триває узгодження проекту. Всього реконструкція стадіону «Локомотив» може коштувати 20-25 мільйонів гривень. За наявності фінансування будівельні роботи повинні розпочатися на початку наступного року.

Ще статті по темі

Back to top button