ProСпорт

У Чернігові змагаються найкращі сек’юриті України (Відео)

Їхня професія дуже важлива у суспільстві, вони охороняють вищих посадових осіб держави, політиків, відомих діячів культури і мистецтва. Найкращі «бодігарди» з усіх куточків України з’їхалися до Чернігова, щоб взяти участь у змаганнях з багатоборства тілоохоронців.

«Змагання як фінал повсякденної роботи наших працівників. Тому що тут не професійні спортсмени, а професійні працівники наших підрозділів, які щодня виконують різні функції, і від того, як вони тренуються, залежить їхня ефективність», — говорить Сергій Кутній, президент федерації охоронців України.

Свою високу професійну майстерність і навички демонструють не лише чоловіки. У змаганнях бере участь і жіноча команда Управління державної охорони. Не секрет, що жінки більш уважні та дисципліновані при виконанні своїх професійних обов’язків. Тому останнім часом попит на їх послуги зростає.

«Регламентом змагань передбачено, що є «бодігарди». Вони не поділяються на  чоловіків і жінок.

Сьогодні на них «нападатимуть» такі самі терористи і намагатимуться завдати шкоди клієнту, але вони майстерно працюють», — розповів Василь Вакуленко, головний суддя змагань.

Тілоохоронець повинен мати бездоганну фізичну підготовку і постійно самовдосконалюватися. Адже від його дій залежить безпека клієнта.

«Тілоохоронець має заступати на роботу відпочившим, тверезим. У нашій роботі на алкоголь взагалі накладено табу. Треба фізично себе підтримувати, коли є вільний час, треба займатися самовдосконаленням», — поділився досвідом Олександр Пугач, учасник змагань (Управління державної охорони).

Протягом трьох днів учасники виконуватимуть різноманітні вправи з багатоборства тілоохоронців, а імена переможців назвуть у понеділок.

Ще статті по темі

Back to top button