ProСпорт

Влучні «постріли» гончарівських танкістів (Відео)

У селищі Гончарівському закінчилися змагання на першість Чернігівського гарнізону з футзалу. Проходили вони в рамках Спартакіади з військово-прикладних і масових видів спорту, що триватиме до кінця року.

«У змаганнях брали участь сім команд…..протягом року близько 6-7 заходів таких ми проведемо», — начальник фізичної підготовки та спорту оперативного командування «Північ»Руслан Карпінський.

За правилами Спартакіади, змагатися можуть не тільки нинішні військові, але й демобілізовані учасники АТО незалежно від віку – аби здоров’я дозволяло. Найстаршим футболістом турніру був воротар команди військових випробувачів.

«Мені 52 роки, я з міста Конотопа, живу футболом, граю у футбол і всім бажаю грати. Дай Боже усім здоров’я і любіть футбол», — військовослужбовець ДНВЦ ЗСУ, найстарший учасник змагань, 52 роки.Олександр.

У напруженій боротьбі чемпіонський кубок вдруге поспіль виборола команда 1-ї окремої танкової бригади, другими були військові випробувачі, а бронзу завоювала команда учасників АТО «Центурія», за яку грав і представник Військового телебачення у Чернігові.

 «Було приємно змагатися з представниками ЗСУ, з такими ж як ми, з товаришами нашими по службі. Так, було важко, боротьба була спортивна і злість була спортивна також», — капітан команди переможців, начальник фізичної підготовки і спорту 1-ї окремої танкової бригади Іван Криштопа.

Переможці отримали кубки та відзнаки начальника Чернігівського гарнізону. На черзі – зимовий військовий біатлон.

Ще статті по темі

Back to top button