ProСпорт

Змішані бойові мистецтва: чернігівець у Києві битиме англійця (Відео)

Чернігівський боєць зі змішаних бойових мистецтв Олександр Барабаш битиметься за пояс чемпіона світу за версією профі-ліги WWFC. У переддень цієї події, що відбудеться 17 грудня в Києві, він дав прес-конференцію в Чернігові.

«Я чекаю цього бою. З дитинства мріяв про це. Це те, що я хочу на даний момент. І я чекаю цю подію, як ніхто інший.  Олександр Барабаш, претендент на пояс чемпіона світу  профі-ліги WWFC змішаних бойових мистецтв», — Олександр Барабаш

Слід зазначити, що перемога в цьому поєдинку відкриває йому дорогу в світ елітної профі-ліги UFC, де гонорари коливаються від 25 тисяч до 30 мільйонів доларів.

«Ця Ліга є трампліном для підписання контракту з всесвітньою лігою UFC. 4.15 – 4.25 Ставши чемпіоном у цій Лізі, ти гарантував собі підписання контракту з американськими промоушнами. В UFC? 20 – 30 млн доларів за бій, зірки отримують. Наймінімальніша в них – 25 тисяч доларів за поєдинок, це в американських доларах. Сергій Петрикей,  керівник спортивного клубу «Рукопашний бій», — Олександр Барабаш

Суперником нашого бійця буде англієць Енді Янг. Він старший за Олександра на 6 років і має близько 20 професійних поєдинків, порівняно з п’ятьма профі-боями нашого земляка.

Ще статті по темі

Back to top button