Суспільство (відео)

Атрошенко каратиме своїх підлеглих за алкогольні запахи в кабінетах (Відео)

У Чернігівській міській раді щовівторка о 8-й ранку розпочинається ранкова планірка, яку проводить міський голова Владислав Атрошенко. Аудиторія тут засідає солідна – заступники голови, апарат міської ради, начальники всіх структурних підрозділів – відділів міськради, а також комунальних підприємств. Присутня в залі засідання і преса.

Сьогодні міський голова порушив доволі делікатну тему, що, швидше за все, надокучила меру настільки, що він озвучив це в присутності преси – Атрошенко заборонив своїм підлеглим влаштувати алкогольні посиденьки в робочих кабінетах міської ради та в робочий час.

Атрошенко показав своїм підлеглим якийсь папірець і запитав, чи всі його проаналізували. Можливо, це була інструкція, як поводитися на роботі в робочий час.

«Усе, що пишеться, я розумію, окрім запаху кави. Значить, дивіться, з цим не жартуйте, ви не жартуйте з вогнем, якщо я потраплю на п’янку в робочий день, вам буде дуже погано. Я вас попередив. Навіть забудьте про це думати. Робочий день щонайменше до 17.00. Я забороняю дні народження, свята, весілля і тому подібне – це не в робочих кабінетах і не в робочий день Оці столи, закуски, всі ці бутерброди – це жлобство і свинство. Забудьте про це. Якщо є день народження, то в обід торт і чай, після робочого дня весь світ біля ваших ніг – ідете, куди завгодно: додому запрошуйте, в кафе… І там хоч залийтеся, що хочете робіть, але на роботі в жодному разі. Усім зрозуміло?» — наголосив чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

3 коментарів

Back to top button