Суспільство (відео)

Атрошенко по-хамськи вилаяв свого підлеглого і пригрозив його посадити (Відео)

Мер Чернігова Владислав Атрошенко в притаманній йому грубій формі розкритикував Олексія Єпініна, колишнього банкіра, а нині голову Фонду комунального майна Чернігівської міської ради.

— І два з половиною мільйони все решта. Скільки метрів решти? Ми отримаємо цей дохід від чотирнадцяти тисяч квадратних метрів, — Олексій Єпінін, голова чернігівського ФКМ.

Мер узяв калькулятор поділив два з половиною на чотирнадцять тисяч. І тут почалося.

— Вчора я брав на роботу людину, була нібито нормальна людина. Сьогодні він вже чиновник і розповідає якісь казки. Кажу, дай більше грошей у бюджет. Він каже, що не можу. Ну як це так? — Владислав Атрошенко, мер Чернігова.

— Ти посилаєшся на якусь методику. Я тобі хочу сказати наступне. Твоя особиста стурбованість, щоб ти нічого не порушив і ні за що не відповідав, – мені до заднього місця. З цими особистими тривогами – лист на стіл і вільний. І на твою посаду в мене буде стояти черга з людей. Тобто ціна твого заднього місця – 6 мільйонів гривень для містян. Ну дороге заднє місце.

Банкір-чиновник, користуючись якимись нормативними розрахунками, дозволив собі опуститись до середньої вартості оренди одного квадратного метра комунального майна нижче 15 гривень. Ляп є, і через цей свідомий чи несвідомий промах Атрошенко засумнівався в ролі свого «підданого».

— Якщо в тебе вистачає совісті, розуму. І розказуєш мені про якісь методики і ти отримуєш 14 гривень із квадратного метра нормальної ліквідної нерухомості, я не розумію взагалі ролі твоєї. Я ще раз кажу, два дня строку – листи від всіх орендарів на підвищення орендної плати. Вперед і з піснею.

Мер Чернігова навіть допоміг чиновнику, в подробицях розказавши йому, як підвищити вартість оренди.

— Сьогодні викликати всіх орендарів і провести з ними бесіду про те, що тобі треба сідати до в’язниці. Бо ти здаєш комунальне майно втричі дешевше, ніж можеш здавати, посилаючись на якісь незрозумілі нормативи.

Як підсумок «мерської» прочуханки, в авральному порядку змінюватимуть договори оренди, підвищуючи її вартість щонайменше до 40 гривень за метр квадратний ліквідної нерухомості, а освітяни та інші соціальні сфери можуть розраховувати на 25-30 гривень.

— Ви якісь слайди, малюнки незрозумілі малюєте. Яка їх ціна. Гріш ціна цим малюнкам. Все, звертайте ваші доповіді.

Ще статті по темі

Back to top button