Суспільство (відео)

Комунальникам доручили зберегти ноги і нерви чернігівців (Відео)

Міський голова Владислав Атрошенко подбав, аби чернігівці, гуляючи вулицями міста під час новорічно-різдвяних свят, не ламали ноги, їх не дратувало сміття на вулицях обласного центру та неприбраний сніг на тротуарах.

Вказівки, як прибирати місто у святкові дні, отримав головний комунальник міста Ярослав Куц, начальник АТП-2528 В’ячеслав Мовчанюк і працівники екологічної служби.

Об’їжджати вулиці міста комунальники мають протягом дня й одразу прибирати там, де насмітили, чи там, де багато снігу. Особливо це стосується центральної частини міста – парків, скверів, Красної площі.

На прибирання вулиць, можливо, навіть збільшать видатки з міського бюджету, водночас розширять перелік площ і вулиць, які треба прибирати.

«У нас святкові дні йдуть для громадян. Це не для житлово-комунального господарства, святкові дні йдуть для чернігівців, чернігівці мають ходить, а гості приїздити до Чернігова на чисті вокзали, прибрані зупинкові комплекси, на них особлива увага. Всі зупинкові комплекси чистяться і підмітаються. У вас свята немає, у вас робочі дні, місто повинне бути охайне, чисте, прибране, і люди повинні в комфортних умовах мати можливість пройти, подихати повітрям, погуляти і так далі, і так далі», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button