Суспільство (відео)

Атрошенко розійшовся не на жарт: погрози на адресу керівників ЖЕКу та Чернігівобленерго (Відео)

«Що ви дивитесь, як баран на нові ворота? Я вам дав строк тиждень оце все вивезти. Є взагалі пояснення вашій поведінці? Як ви взагалі дивитесь на життя?», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Уже традиційно щопонеділкова ранкова мерська нарада не обходиться без дорікань на адресу комунальників. Владислав Атрошенко продемонстрував присутнім фотографії, на яких зафіксовані купи сміття. І хоча подібна ситуація актуальна мало не для всього міста, втім, увагу гродоначальник акцентував на території, підконтрольній 13-му ЖЕКу.

«Льотна, 6, купа сміття лежить. Ваша територія? – Її немає. – Цієї купи нема? Ці фото вчора о 6-й вечора робились. Її немає, каже», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Як покарання мер зняв із начальника 13-го ЖЕКу Володимира Прищепи половину премії та надалі погрожував звільненням теж в улюбленій простонародній формі.

«Середа, четвер – інспекція міста, якщо буде сміття — повиганяю в біса з роботи», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Начальник ЖЕКу пояснює: у суботу, неділю комунальники відпочивають, звідси й проблема.

«Це кооперативні будинки, де залишились купи невивезені. Єдине, контейнерні майданчики проблемні, за вихідні накопичення йде. Нікуди не подінешся. Зараз врахуємо, будемо в неділю після обіду вивозити, що робити. Листя в мене вивезене повністю», — начальник КП «ЖЕК-13» Володимир Прищепа.

Результатом «привселюдного шмагання» стало доручення всім начальникам ЖЕКів тричі на тиждень інспектувати власну територію, а також скласти графік зустрічей із мешканцями будинків і з перших уст дізнаватись інформацію про стан комунальної сфери цих районів.

Утім, погрози звільняти всіх направо і наліво не скінчились. Не побачивши на нараді представників газової, теплової та енергетичних служб, переключився на керівника «Чернігівобленерго» Володимира Ткача.

«Ткачем особисто ніхто не займався ніколи. Але я би попросив повірити в те, якщо ним позайматися, він змінить місце роботи», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

За інформацією з власних джерел відомо, що подібні випади в бік підлеглих і приватних структур не випадкові. Зокрема начальник ЖЕКу Володимир Прищепа став перепоною на шляху корупційних схем, які через комунальне підприємство планував проводити головний комунальник міста Ярослав Куц.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button