Суспільство (відео)

Атрошенко виправдовується за родинний бізнес (Відео)

Темою номер один чергової ранкової наради в міськраді стало житлово-комунальне господарство. Цього разу роль доповідача, по сумісництву «гіпнотизера Кашпіровського», випала керівнику КП «Деснянське» Віктору Пригарі.

Присутні відверто нудьгували, а мер навіть встиг зробити та випити каву. Далі він пройшовся по фотозвіту «Муніципальної варти» про стан прибирання територій.

«Якщо отаке ми будемо робити, ми будемо далі жити в лайні. Вибачте»,- Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Комунальникам пообіцяв у майбутньому покращення, а зараз – потерпіти.

«Попри низькі заробітні плати, контролювати всіх працівників, вимагати якість і так далі, і так далі», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Окремо мер просив не шкодувати коштів на роз’яснювальну роботу в ЗМІ, зокрема пояснити містянам пенсійну реформу.

«Можливо, три тисячі в конверті – це гірше ніж дві з половиною офіційно», —Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Не забув Атрошенко і про публікації, де фігурує він особисто. Зокрема, звинувачення в нехтуванні ним конфлікту інтересів у голосуванні на виконкомі. Тому наказав юристам міськради постійно інформувати щодо його бізнес-зв’язків, а звинувачення відкинув просто – не пам’ятає фірм, із якими пов’язаний.

«Я не можу пригадати назви цих юридичних осіб, хто в них там є і таке інше. Ну, це нереально», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Пояснив, що вигоди в голосуванні за згадані підприємства не має.

«А які вигоди я отримав від цього?», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

— За хабарі я не те, що зятя, я рідну дочку зітру на порошок.

Насамкінець мер спрогнозував, на що витрачатиме гроші з бюджету в майбутніх роках.

«Серйозна програма буде. Вона буде надзвичайно ресурсна. Це встановлення відеокамер, які охоплять територію і коридори всіх дитячих садочків і шкіл», — Владислав Атрошенко, чернігівський міський голова.

Усі камери зведуть в єдиний батьківський портал. Крім цього, невдовзі мають додати ще мінімум сто камер відеоспостереження за програмою «Безпечне місто».

Журналіст Олег Дешура

Оператор Дмитро Дриганов

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button