Суспільство (відео)

Атрошенко пригрозив звільнити Кириченка і відпустити в «народне господарство» (Відео)

Владислав Атрошенко наказав своєму заступнику Олександру Кириченку негайно привести до нього директорів сумнівної черкаської фірми ТОВ «ДВРП-МОНТАЖ», із якою був укладений договір на встановлення світлодіодних світильників у Чернігові.

Нагадаємо, саме заступника Чернігівського міського голови Олександра Кириченка тісно пов’язують з аферою навколо освітлення вулиць обласного центру.

Владислав Атрошенко наказав привести до нього представників фірми вже цього тижня, а своїх підлеглих обізвав «шкідниками».

«Оце називається, всі разом тут учасники. Це називається «врєдітєльством» чистої води. Рахунки заблоковані, заяву на стіл – і в народне господарство. Регулюйте це питання. Я зі сторони дивлюся на це все, от що тут є незрозумілого? От є нарікання стосовно технічної складової цих світильників, воно вже публічне , хто чого тут чекає, я не розумію. Що воно саме вирішиться, та воно не вирішиться. Має бути чітка позиція того, хто виготовляє. Якщо виробник пообіцяв те зробити, що написано чорним по білому, то хай виконує. Якщо ці 30 світильників не відповідають нормам, нехай їх замінить і все. Ну, подумаєш, помилилися, і питання повністю вичерпане. Якщо в них нема такої можливості, нехай їдуть сюди, а вони мали б вже давно приїхати і сказати «нас біс попутав». Один із варіантів я хотів би почути», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Мер дав термін своєму профільному заступнику розібратися до 30 листопада. Якщо до цієї дати Олександр Кириченко не розбереться з «світлодіодними» перипетіями, мер пообіцяв його звільнити.

Ще статті по темі

Back to top button