Суспільство (відео)Щоденники бувалого чернігівця

Байдужість комунальників позбавила людей харчів (Відео)

Вчорашній день для мешканців нашого будинку № 18 по вулиці Радченка не склався з самого ранку, близько 8-ї години сусід виявив, що підвал почало затоплювати.

Чоловік обійшов усіх сусідів, сповістив про неприємну звістку і попередив, аби до приїзду аварійки ніхто не користувався каналізацією. Ми сподівалися, що оперативно відреагують на наше звернення і знешкодять причину витоку води.

Але аварійна служба не квапилася. До диспетчерської служби довелося телефонувати кілька разів, обурила байдужість працівників кол-центру.

Спершу вони обіцяли, що машина приїде оперативно, а згодом сказали, що єдина аварійка зараз працює над відновленням… електропостачання на іншому об`єкті.

Лише через 3 години вони все ж таки приїхали, як виявилося, вирішити нашу проблему вдалося всього за 10 хвилин. Свій план вони виконали, однак мешканцям від цього аж ніяк не легше. Чимало овочів і різноманітних продуктів, які люди зберігали в підвалі затопило.

Цього можна було б уникнути, якби аварійники правильно розставили пріоритети і приїхали на наш виклик.

Як далі бути, що робити? Сусіди обурені таким ставленням. Особливо тим фактом, що всі речі та продукти, що були в підвалі, вже відновленню не підлягають.

Ще статті по темі

Back to top button