Суспільство (відео)

Без ностальгії за Черніговом: заїжджий перфоманс «Димної суміші» (Відео)

Одна з відомих пісень «В країні ілюзій» знову пролунає для чернігівців. «Димна суміш» повертається. У 2012 році гурт на деякий час припинив свою діяльність через  непросту ситуацію в країні. Лідер гурту Саша Чемеров переїхав до Лос-Анджелеса та розпочав свою сольну творчість. У 2014 році він створив власний гурт The Gitas. Інші учасники гурту теж займаються музикою в різних музичних проектах. Наразі «Димна суміш» збереться, щоб відіграти концерт у рідному місті, де Саша Чемеров презентує свій новий гурт The Gitas.

«По-перше, ми розпочнемо… з The Gitas познайомимо всіх, хто прийде, з моїм новим гуртом, після цього ми зіграємо пісні «Димної суміші» від початку і до кінця. Візьмемо з кожного періоду по три-чотири пісні та зробимо такий вінегрет», — лідер гурту «Димна суміш» Саша Чемеров.

Попри те, що Саша Чемеров тривалий час був відсутній у своїй країні, він не відчуває ностальгії за рідним містом і залишатися в країні не збирається.

«Якщо в менe була можливість ностальгувати і приїжджати сюди, я не робив би цього, тому немає ностальгії. Залишитися – ні, тому що я працюю в Лос-Анджелесі, в мене свій гурт The Gitas, і дуже багато роботи з цим, тому залишитися я не можу», — наголосив лідер гурту «Димна суміш» Саша Чемеров.

Гурт «Димна суміш» планує в майбутньому випускати альбоми та влаштовувати концерти, однак займатися гуртом, як і раніше, Чемеров уже не буде.

Тож уже невдовзі гурт виступить із концертом у рідному місті.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ще статті по темі

Back to top button