Суспільство (відео)

Безкоштовних готелів від завтрашнього дня не буде: постраждалих від обвалу гуртожитку виселяють (Відео)

Постраждалі від обвалу 4-поверхового гуртожитку по вул. Попудренка, 16 сьогодні проводять останню ніч у готелях міста, куди їх розселили після трагедії. Вже з вівторка, 17 січня, мерія перестає оплачувати  родинам ночівлю.

Натомість міський голова Владислав Атрошенко пропонує постраждалим пакувати речі і вже завтра після обіду переїжджати у відремонтований для них гуртожиток по вул. Ціолковського. Ремонт на 5-му поверсі, запропонованому для поселення, вже завершений. Його зробили за 350 тисяч бюджетних гривень.

Якщо люди не схочуть заселятися до нових кімнат, Владислав Атрошенко пропонує їм оплачувати готель самостійно, бо в міському бюджеті для таких потреб грошей нема.

Нині 62 особи ще не розселені і живуть у чернігівських готелях.

«Сьогодні остання ніч, якщо в когось є бажання залишатися жити далі, тоді нехай платять і живуть скільки завгодно. У нас є всі місця для переселення людей, ми готові забезпечити можливо, запросити громадськість, щоб вона бачила, що ремонт зроблено. Більш-менш нормально зроблено ремонт», — чернігівський міський голова Владислав Атрошенко.

Ще статті по темі

Back to top button