Суспільство (відео)

Безстрашна 200-ка: у Чернігові розпочвся турнір з рукопашного бою (Відео)

Більше 190 учасників зібрав відкритий чемпіонат міста з рукопашного бою. Крім місцевих спортсменів на змагання приїхали учасники з Києва та Броварів. Для новачків цей турнір стане першим серйозним спортивним випробуванням у житті, а для більш досвідчених – можливість перевірити свої сили та можливості.

 «Змагання будуть тривати протягом дня на двох татамах. На першому майданчику проводиться легкий контакт, а на другому –дозований. Відкритий чемпіонат міста завершиться ввечері», — головний суддя змагань, президент обласної федерації рукопашного бою Козир Сергій.

Рукопашний бій – той вид єдиноборств, який допомагає захистити не тільки самого себе, а ще й виховати мужню та патріотичну особистість.

«Ми хочемо, щоб із наших дітей виросли справжні патріоти…Це говорить про те, що вони виховуються у правильному суспільстві», — віце-президент федерації рукопашного бою України Олександр Гартвіч.

Рівень змагань настільки високий, що місцевим спортсменам потрібно дуже попотіти, щоб вибороти перемогу у суперників з Київської області.

«Сьогодні приїхало дуже багато учасників з Києва, Броварів. У них різні техніки, а це завжди цікаво. У нас вже є перше місце, до фіналу багато хлопців пробилося. Деякі новачки вже програли», — президент бійцівського клубу «Антей» (м. Чернігів) Андрій Макатер.

Імена переможців стануть відомі вже ввечері, коли відбудуться фінальні бої. Ці змагання – остання репетиція для чернігівських спортсменів, які вже 5 жовтня вирушать на Чемпіонат Європи у Бельгію.

Ще статті по темі

Back to top button