Суспільство (відео)

Блондинки атакують: Всесвітній день білявок (Відео)

Всесвітній день білявок відзначається щорічно в останній день весни, 31 травня. Ідея такого екстравагантного свята виникла в Америці в лавах юристів і адвокатів у 2001 році, щоб розвіяти міф про блондинок, адже робити висновки про людину за кольором її волосся – це стереотип, багато білявок стають успішними та видатними.

Найвідомішою білявкою, яка підкорила весь світ і стала зразком жіночої краси, є Мерилін Монро. Завдяки своїм наполегливості та працьовитості вона досягла своєї мети і стала мегазіркою. Мерилін Монро і донині є еталоном жіночності.

ЧЕline вирішив поцікавитись у чернігівців, як вони ставляться до білявок і яких відомих світловолосих жінок вони знають?

Як ви ставитесь до білявок?

— Білявки наче нічим не відрізняються від брюнеток, як звичайні жінки, просто інший колір волосся. Білявка для мене – це Брітні Спірс. Чесно, колір волосся залежить, але один чоловік мені нещодавно сказав, що теж вважав, що брюнетки сексуальніші, але ні – сексуальніші, виявляється, білявки все-таки, у них пристрасний білий колір волосся.

— Нормально ставимося, подобаються блондинки. Оля Полякова, Юля Тимошенко.

— Мені здається що типова блондинка – це Мерилін Монро. Полякова, Світлана Вольнова. А взагалі дехто з дівчат цим користується.

— Позитивно. Полякова, Мерилін Монро, Памела Андерсон.

— Ні, я не думаю, що це стереотип, мені так не здається, от моя сестра блондинка, я не думаю, що вона нерозумна.

— Усе залежить від характеру, а не від кольору волосся.  У мене є подруги білявки і вони дуже розумні, у деяких із них є свій бізнес, вони їздять на машині прекрасно, не гірше за чоловіків, це абсолютно придумана, мабуть, самими дівчатами-білявками, які можуть удати з себе дурненьку, і тоді до них більше уваги. Мерилін Монро, Памела Андерсон – красива білявка.

— Прекрасно, будь-яка жінка красива, білявка, брюнетка чи шатенка.Просто білявки завжди мають молодший вигляд, їх більше люблять, але все одно люблять будь-яких жінок.

— Прекрасно, вони хороші, всі подобаються, всі красиві дівчата.

Хоч би якого кольору було ваше волосся, пам’ятайте, що ви – найкрасивіша жінка, яка може змінити світ на краще.

Читайте новини ЧЕline у Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button