Суспільство (відео)

Чемпіону області ФК «Агродім» вручили золоті медалі (Відео)

Під час футбольного свята у Чернігові чемпіон області бахмацький «Агродім» нарешті отримав свої золоті медалі. Команда з Бахмача вперше у своїй історії стала володарем чемпіонського титулу, таким чином вписавши нову сторінку в історію футболу Чернігівщини.

Колектив впевнено провів сезон і не залишив шансів своїм суперникам.

«Ішли до цього три роки. Дякую за підтримку Валерію Давиденку, дякую своїм гравцям і вболівальникам. Завдяки їх зусиллям ми стали чемпіонами», головний тренер ФК «Агродім» Микола Тищенко.

«Агродім» давно й активно підтримує народний депутат України Валерій Давиденко. Тому в команди надійні тили та шалена підтримка вболівальників. Хлопці відчувають сили і вже мріють пограти в чемпіонаті України. Принаймні в аматорському.

«Титул потрібно захищати. Звісно хочеться спробувати свої сили в аматорах. Це потрібно всім, і вболівальникам і гравці хочуть грати»,начальник ФК «Агродім» Володимир Іванько.

«Провів сезон добре.  Хочеться грати у сильнішому чемпіонаті , ніж обласний. Кожному гравцю хочеться рости»,гравець ФК «Агродім» Євген Михайленко.

У команді прагнуть зберегти чемпіонський склад і на наступний рік. Адже підібрався класний, а головне – боєздатний колектив. В «Агродомі» хочуть, аби золото чемпіонату області стало найменшою перемогою, а у майбутньому були ще більш вагомі звитяги.

Завдяки зусиллям почесного президента команди Валерія Давиденка поступово змінюється на очах футбольна арена в Бахмачі. Будується покрівля над головною трибуною, аби місцевим шанувальникам футболу було комфортно, а команда мала б шалену підтримку вболівальників.

Журналіст Юрій Михуля

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button