Суспільство (відео)

«Чернігів Стародавній» презентував книгу до півстолітнього ювілею (Відео)

Роки важкої та наполегливої праці – й на світ з’явилася нова книга про заповідники Чернігово-Сіверщини. Її презентували з нагоди 50-річчя Національного-архітектурного заповідника «Чернігів Стародавній».

Монографія цікава не тільки вузькому колу читачів, впевнені її автори. Туристи та краєзнавці теж отримають із книги чимало цікавої інформації не про один, а одразу про кілька таких відомих заповідників, як «Чернігів Стародавній», «Гетьманська столиця», «Качанівка». Книга ілюстрована й обов’язково зацікавить тих, хто захоплюється історією та старожитностями.

— Я вважаю що це доволі актуальна та необхідна на сьогодні книга, вона об’єднує в собі діяльність одразу шести заповідників, що сконцентровані на території Лівобережної України, — Інна Непотенко, кандидат історичних наук.

Колектив авторів книги прагне популяризувати пам’ятки історії та культури Чернігівщини. Пишатися ми маємо чим. І про свої надбання повинне дізнатися якомога більше коло людей. Тому в кожному із заповідників, про які йдеться в монографії, чекають на відвідувачів. Обіцяють їм гарні враження та приємно проведений час.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button