Суспільство (відео)

Чернігівщина стала полем бою для кіношників (Відео)

На військовому аеродромі поблизу Чернігова тривають зйомки художнього фільму «Кіборги» за сценарієм драматурга Наталії Ворожбит. Стрічка присвячена бійцям, які героїчно захищали Донецьке летовище. В основу фільму покладена історія музиканта з позивним «Мажор», який усупереч волі заможних батьків поряд з іншими побратимами став добровольцем-захисником Донецького аеропорту.

«Головний герой нашої картини – позивний якого «Мажор». Саме із нього, проходячи разом із ним через події, трагічні, драматичні, ліричні зокрема, я намагаюсь розповісти ну, таку думку, що саме за такими, як цей хлопчик, хлопець, власне майбутнє нашої країни. За такими, як він, розумними, освіченими, патріотичними… які дуже добре знають ціну смерті, життя, дружби, гідності», — режисер фільму «Кіборги» Ахтем Сеїтаблаєв.

Знімальна група відзняла достатньо матеріалу для показу чотирисерійного фільму. Для акторів важливо увійти в свої ролі та викластись на повну, адже багато з них чинили опір ворогу не тільки на телеекрані, але й зі зброєю в реальному житті.

«Дуже часто з нами працює Кирило Недря, це позивний «Доцент». Він був ротним Донецького аеропорту. Він із нами працює, так само в мене є друзі, які були в АТО, є друг мій «Снайпер», ну, багато є знайомих, які були. І я перед зйомками дуже багато спілкувався з ними», — актор головної ролі фільму «Кіборги» Роман Ясиновський.

Презентація на великому екрані фільму «Кіборги» відбудеться наприкінці року – до Дня Збройних сил України.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button