Суспільство (відео)

Чернігівці добились справедливості: по вулиці Льотній, 17-А замінять котел (Відео)

Конфлікт по вулиці Льотній, 17-А між мешканцями будинку та власником прилеглого магазину і кафе вирішився на користь громади.

Нагадаємо, причиною обурення громади став твердопаливний котел, який працював усю зиму без дозвільних документів на експлуатацію та створював мешканцям будинку тільки незручності.

«Я живу на другому поверсі, труба на рівні з моїм вікном. Відчиняти вікно я не можу. А коли в них сталась аварійна ситуація з котлом, моя квартира була повністю задимлена.

«Після численних скарг мешканців у різні інстанції та виходу сюжету ситуація нарешті зрушила з мертвої точки. На щотижневій розширеній нараді в міській раді звітувала керівник Управління з архітектурно-будівельного контролю», — мешканка будинку Катерина Літовчик.

«У ході проведення перевірки притягнуто до відповідальності представника авторського нагляду, технічного нагляду зважаючи на скарги мешканців і наші перевірки, демонтовано котел і на сьогодні розробляється проект уже газового котла, «Чернігівгаз» розробляє проект», — начальник управління ДАБК Чернігівської міської ради Людмила Шкуріна.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button