Суспільство (відео)

Чернігівці можуть «діставати» міську владу через інтернет (Відео)

Чернігів долучився до проекту «Відкрите місто». Його створено задля кращої комунікації громадян і влади. Містяни на сайті «Відкритого міста» можуть сповіщати владу про наявні проблеми та їх вирішення, надавати свої пропозиції щодо розвитку. Судячи з повідомлень, чернігівців найбільше турбують комунальні проблеми: стихійні сміттєзвалища, неприбраний сніг, діряві труби та розбиті дороги.

«Зареєстровано вже 75 користувачів і 98 повідомлень»,куратор проекту В’ячеслав Родимченко.   

Найбільше на горіхи від активістів перепадає комунальникам. Адже вони часто ігнорують запити і повідомлення. Головний комунальник виправдовується і просить більше на нього не скаржитися в мерію.

«Щось не виходить? Не треба бігти до заступника. У вас є мій телефон, у мене є електронна пошта, вайбер, скап»,начальник управління ЖКГ Ярослав Куц.

У міській владі обіцяють виправитися, адже міський голова підписав меморандум про співпрацю з фондом «Східна Європа».

«Це позитивна річ. Люди можуть не шукати телефон, а реєструватися та залишати свої повідомлення на сайті»,заступник міського голови Олександр Ломако.

Поки в Чернігові вирішують, як співпрацювати далі, в інших містах владці вже реагують на повідомлення містян і виправляють недоліки.

Ще статті по темі

Back to top button