Суспільство (відео)

Чернігівці оцінили пісенний конкурс «Євробачення» (Відео)

Наступного року Україна відвідає Португалію, адже переможцем конкурсу став учасник цієї країни. Україна посіла 24-те місце, але, сподіваємося, що в 2018-му наша країна покаже свої найкращі результати і здобуде перемогу!

Цей конкурс зібрав десятки тисяч туристів, які приїхали подивитися «Євробачення», на яке було витрачено понад півмільярда гривень. ЧЕline поцікавився в чернігівців, як вони ставляться до цього пісенного конкурсу.

Чи дивилися  ви «Євробачення» і що думаєте про результати конкурсу?

— Мені дуже сподобалась передача «Євробачення», особливо виступ ОНУКА. Швеція сподобалась, цей гурт Квінтет і Португалія, оригінальний голос, тембр. Тільки хотілося б, щоб Україна була ближчою до призових місць, до лауреатів, до переможців цього конкурсу.

— Я дуже хотіла, щоб Молдова перемогла, або Угорщина, Португалія не дуже.

— Мені дуже сподобалась пісня, вона виділялася серед пісень. Україна теж непогано виступила, хороша пісня, шкода, що нам забракло голосів.

— Ви знаєте, я загалом обізнаний з нашими подіями на Україні, я негативно до цього ставлюся.

— Хороший конкурс, як я знаю, перемогла Голландія. Прикол вийшов, звісно, з Австралією.

— Ну, трохи не сподобались результати, я мало не заснув під цю пісню, сподобались білоруси, Угорщина, от зараз іду і його пісню слухаю. Звісно, конфуз маленький, але як без цього.

— Я би залюбки подивилась, та не було можливості. Прекрасний конкурс, я вважаю, дуже гарна нагода показати свої таланти.

— Конкурс мені дуже сподобався, все було класно, феєрично, яскраво, цікаво. На жаль, за рахунок реклами вирізали гурт ОНУКА, яка, мабуть, найяскравіший номер української програми зробила.

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Вконтакте та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button