Суспільство (відео)

Чернігівці про українських зірок шоу-бізнесу, які гастролюють Росією (Відео)

Українці неоднозначно ставляться до зірок шоу-бізнесу, які гастролюють Росією і заробляють собі на хліб на сценах країни-агресора: хтось їх різко засуджує, хтось ставиться до цього нейтрально. А що з цього приводу думають чернігівці?

— Не нормально.

— Я вважаю, що шоу-бізнес не має відноситися до нашої політичної ситуації в Україні. Це їх праця, і це їх заробіток. Хай самі вирішують, де їм можна виступати, а де ні. Звісно, вони повинні бути на нашій стороні, але я нейтрально відношусь до цього.
— Я вважаю, що кіно, актори і таке інше, мають бути поза політикою. І те, що їм там забороняють чи не заборонять, я нейтрально до цього ставлюся. Це їх особиста справа.

— Поки така напружена ситуація у нас між країнам, я вважаю, щоб не злити наш народ, наші зірки повинні хоч трошки мають..ну тільки, щоб не злити, а так в принципі, я нічого не маю проти братського народу.

— Не нормально. Ми патріоти своєї держави повинні цікавитися нашою державою, а не з країною-агресором, яка на нас нападає, тому зірки повинні виступати в Україні, в Європі.
— На мою думку, це, мабуть, недопустимо. Ми одна країна, одна сім’я, наші брати ідуть на Схід нашої країни захищати її інтереси та суверенітет , а наші артисти їдуть і заробляють гроші, а деякі вже й знімають штани перед глядачами країни-агресора , то це не допустимо.

— Я до цього ставлюся дуже погано. Українські зірки повинні підтримувати Україну.

Ще статті по темі

Back to top button