Суспільство (відео)

Чернігівці розповіли, що думають про нинішні Збройні сили України (Відео)

В Україні відзначають День Збройних сил України. 6 грудня 1991 року було прийнято відповідний закон. Попри те, що кожен рід військ має свій професійний день, 6 грудня об’єднує всі Збройні сили.

Щодня військові несуть службу задля збереження миру, безпеки та свободи нашого народу. Чернігівці поділилися думками про нинішні Збройні сили України.

Як ви оцінюєте нинішні Збройні сили України – чи сильна в Україні армія?

— Я вважаю, що останнім часом армія в нас покращилась. Тому що до Майдану в нас практично і не було армії. Що далі, то кращою вона стає, сильнішою і боєздатнішою.

Ну, трошки покращилася. У нас немає справжнього Головнокомандуючого, від цього залежить. В армії і зараз усе розкрадається, та сама корупція. Нічого практично не змінилося.

— Я вважаю, що, починаючи з часів російської агресії, армія стала реально сильнішою. Більш укомплектована, підготовлена. Звісно, є над чим працювати, багато проблем. Я думаю, ми йдемо в правильному напрямку.

Наша армія стала б сильнішою, якби їй дозволили воювати нормально. Армія наша сильна, але Росії дозволяють робити все, що вона хоче.

За час війни спершу було дуже погано. А зараз, це моя думка, я не військова людина, а вже пенсіонер, та думаю, що, мабуть, краще.

Так, стала. Я офіцер у відставці. Вважаю, що стала. Мабуть, із 2014 року пішов перелом.

Покращилася, але не зовсім. Тому що багато крадуть ті, хто працює в цій сфері.

Журналіст Марина Шолох

Оператор Сергій Бутько

Ще статті по темі

Back to top button