Суспільство (відео)

Чернігівці скаржаться на аварійність доріг (Відео)

Поганий стан автошляхів у країні та робота дорожніх служб давно є темою не одного анекдота.

Однак багатьом водіям буває не до сміху.

Дмитро Коток після моторошної аварії бензовозу на в’їзді до Іванівки всерйоз занепокоївся цією ділянкою дороги. У цьому місці вона небезпечно звужується.

— Едем. Думаем, что 2 полосы. Сейчас 80 км/час, но другие летают и больше.

Водії, які вперше опинилися на цій магістралі, можуть потрапити в халепу. Свідком таких ситуацій неодноразово ставав і Дмитро. Каже, ледь сам не злетів у кювет.

— В последний момент нужно уходить влево. Там машина. Та уходит на встречку. Очень аварийная дорога. Я неоднократно выезжал на обочину правыми колесами, — жаліється Дмитро Коток, водій.

Вночі ще гірше, каже Дмитро.

— Нужна разметка со стрелками, светоотражающий отбойник, — стверджує він.

У службі автомобільних доріг області запевняють, що роботи з розмітки дороги «Київ – Чернігів» уже почалися. Буде вона і на проблемному місці. Мовляв, треба почекати, бо асфальт новий.

— Розмітки немає, де виконується ремонт. Є час, щоб дорога викаталась. Нанесемо зараз – стане жовтою або зійде взагалі. 2 тижні потрібно, — пояснює Володимир Гузема, начальник служби автомобільних доріг в області.

Крім розмітки, дорожники обіцяють також встановити на місці звуження автошляху й дорожнє огородження. Як буде насправді, залишилося почекати.

Ще статті по темі

Back to top button