Суспільство (відео)

Чоловік на підводі впав у річку (Відео)

У Сосницькому районі 3 дні майже півсотні рятувальників, правоохоронців та місцевих жителів шукали зниклого чоловіка. За словами свідків, того трагічного дня 61-річного пенсіонера бачили на підводі. Він саме їхав із пасовища в бік села. Надвечір люди знайшли в річці Убідь утопленими підводу та коня. Слідів чоловіка не було. На третій день залучили навіть водолазів Управління держслужби з надзвичайних ситуацій. Чоловіка згодом знайшли мертвим.

«Водолази обстежили 1500 квадратних метрів річки та 7 кілометрів берегової лінії. У пошуках брали участь 47 осіб, 8 одиниць техніки та 2 моторні човни», — розповідає речниця УДСНС в області Ірина Щукіна.

За неофіційними даними, загиблий їхав підводою уздовж річки. Він заснув на возі та спрямував коня у воду, що й стало причиною трагедії. Чому чоловік не зміг вибратися з річки, наразі з’ясовує слідство.

Журналіст Юрій Михуля

Відео УДСНС в області   

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Один коментар

  1. конь в реку сам никогда не полезет, он на дыбы встанет. даже если пьян был хозяин коня и воза, то не мог он уснувши заставить коня заскочить в речку. только испуг лошади мог привести к такому.

Back to top button