Суспільство (відео)

«Чудо-автомобіль» змайстрував «кулібін» зі Стольного (Відео)

«Чудо-машину» зробив Олександр Городиський, автовинахідник із селища Стольного, що в Менському районі. Використавши деталі із «Запорожця», «Москвича» та «Жигуля», він змайстрував свою «стольненську» вантажівку.

«Почав будівництво цього автомобіля в дві тисячі сьомому. Коштів на нього витратив близько п’яти тисяч. Машина у роботі показала себе дуже добре щодо вантажопідйомності. Прохідність непогана», — авто винахідник Олександр Городиський.

За свій винахід майстер від місцевих «даішників» уже отримав кілька штрафів на 200 і 400 гривень. Адже в реєстрації вантажного «запорожця» йому відмовляють. Та й потребує це значних коштів і поїздки аж до Одеси.

«Вклав усю душу в неї.  Все довелося переробляти заново. Міст задній від «Москвича», «коробка» жигулівська, передній міст із «Запорожця», удосконалений», — Олександр Городиський.

Від свого «дітища» Олександр Городиський у захваті. Каже, що воно надихає його на роботу та нові «механічні» подвиги. У планах – ще до наступної осені змайструвати черговий унікальний  автомобіль.

Ще статті по темі

Back to top button