Суспільство (відео)

Де дві доби пролежало тіло, загорнуте в килим (Відео)

Дві доби тіло 33-річної чернігівки, загорнуте в килим, пробуло в одній із квартир цього будинку. Тут мешкає місцевий 45-річний чернігівець, який зловживає наркотиками. Раніше він уже потрапляв у поле зору правоохоронців і навіть відсидів строк за злочини, пов’язані з обігом наркотиків. У переддень Покрови жінка прийшла сюди в гості. Вона також раніше була судима за крадіжки та вживання і розповсюдження наркотиків.

«Разом вони вживали наркотики шляхом ін’єкцій. Жінці стало зле. Коли вони заснули, чоловік прокинувся зранку 14 жовтня і вже побачив, що вона померла. Він злякався і загорнув тіло в килим, залишив на кілька днів у кімнаті своєї квартири», розповідає речник Чернігівської поліції Наталія Човпило.

Щоб винести тіло з квартири, чоловік дочекався сутінків і прихопив із собою візок. Вивіз подружку за кілька кварталів, викинув у кущі та повернувся додому.

«Мені казали, що отам унизу, десь на розі, де Калинка».

Він мешкає ось у цьому будинку, неподалік медичного технікуму та станції швидкої допомоги. Його тут  знають усі місцеві пияки, та говорити про наркомана Івана не наважуються. Ба, більше, навіть наближатися до його квартири не хочуть, хоч дорогу туди знають добре. Тепер вони переказують історію його затримання.

«Мені розказували, що там повиносили сумки всіляке, й таке інше».

Зайти до так званого наркопритону можна через ці двері. Нині вони відчинені, в дворі висять ще кілька килимів і спить кіт. Та вдома немає нікого. Місцеві кажуть: турботливого товариша, який виніс тіло подружки в килимі на вулицю, нині затримала поліція. Слідчі перевіряють, чи правдиві його свідчення та чи причетний він до її смерті. Візок та інші речові докази вже вилучили.

Журналіст Наталія Тягнирядно

Оператор Сергій Бутько

Читайте новини ЧЕline у соціальних мережах Instagram та Facebook.

Ще статті по темі

Back to top button